Hösten är rotfrukternas tid.

Lägg deras GBS®-gjutjärnswok på grillen och testa att byta ut dina klassiska pommes till wokade rödbetor! Ingredienser: 1 kg rödbetor 1 hel vitlök… olja till stekning 1 kvist färsk timjan 1 msk balsamvinäger 1 msk vitvinsvinäger Du behöver: GBS® gjutjärnswok Så här gör du: Skala rödbetorna och skär dem i grova tärningar, ca 2 x 2 cm. Torka av dem ordentligt. Krossa vitlöksklyftorna. Vid grillen: Gör i ordning grillen för grillning över direkt, medelhög värme. Sätt i woken i GBS®-gallret och låt den stå i 5–8 minuter tills den är varm. Häll olja i woken, lägg i rödbetorna och vitlöksklyftorna. Rör om då och då. Stek rödbetorna tills de är mjuka. Tillsätt timjan, balsamvinäger och vitvinsvinäger när cirka 5 minuter av grilltiden återstår. Psst! Nyfiken på deras GBS Gjutjärnswok? Läs om den här!

Se mer från Se mer från Weber

Du kanske även gillar..