Granitskärver

När jag först övervägde att förnya min uppfart, visste jag att jag ville ha något hållbart, vackert och underhållsfritt. Efter att ha forskat och jämfört olika alternativ fastnade jag för Sorte Granitskärver 11-16 mm från Sandshoppen. Dessa granitskärver är hämtade från det sydöstra Norge och har en mörk, nästan svart nyans som ger en sofistikerad touch.

Att lägga granitskärver är enkelt. Jag beställde en stor mängd och fick dem levererade i en praktisk bigbag. De var täckta av ett fint lager stoft, men efter ett par regnskurar var de redo att användas. Jag la dem i min uppfart och jämnade ut dem till en lagtjocklek på cirka 4-5 cm. Resultatet var fantastiskt! Den mörka färgen kontrasterade vackert mot min gröna gräsmatta och gav en modern och stilren känsla.

Granitskärverna är inte bara snygga utan också praktiska. De är perfekta för indrivningar och gårdsplaner eftersom de inte sätter sig fast i däckens mönster. Dessutom är de lätta att gå på och ger ett stabilt underlag. Jag har också använt dem i mina blomrabatter och runt mina träd. De ger en rustik känsla och håller ogräs borta.

Sorte Granitskärver 11-16 mm är ett utmärkt val för alla som söker en hållbar och vacker lösning för sin uppfart eller trädgård. De är lätta att arbeta med, kräver minimalt underhåll och ger ett stilfullt intryck. Jag är mer än nöjd med mitt val och rekommenderar dem varmt till alla trädgårdsentusiaster där ute!
Se mer från Sandshoppen.dk

 

 

Du kanske även gillar..