Övernatta i Lyx

Namnet “Small” kan vara vilseledande. När jag först packade upp tältet blev jag positivt överraskad av takhöjden och den rymliga interiören. Det är inte bara ett lektält för barn; det är ett äkta glampingtält som erbjuder många möjligheter att skapa en mysig inredning. Tältet är perfekt för par eller små familjer som vill njuta av en övernattning i trädgården. Det finns plats för en 110 cm bred madrass på båda sidor av mittstången eller fyra enkelmadrasser. Så även om du bor i stan med en liten trädgård eller i ett villakvarter, kan du uppleva magin av att sova i ett bomullstält med högt i tak.

Jag bestämde mig för att testa tältet under en helgutflykt till en naturskön plats. Att sätta upp tältet var enkelt – det kom med tydliga instruktioner och alla nödvändiga tillbehör. Den tunga bomullskanvasen kändes robust och högkvalitativ. När jag krypande in i tältet insåg jag att det var rymligare än jag förväntat mig. Jag valde att lägga en bekväm madrass på ena sidan och använda den andra sidan som en mysig läshörna.

Under natten var tältet en fröjd att sova i. Den naturliga bomullsfibern andades väl och höll en behaglig temperatur. Jag kunde höra vinden susa genom träden och känna markens mjukhet under madrassen. Det var en upplevelse som tog mig tillbaka till barndomens tältäventyr, fast med en extra touch av komfort.

Amaroq Glamping Tält Small levererar verkligen på sitt löfte om lyxig camping. Det är ett tält för dem som vill ha det bästa av båda världar – närheten till naturen och bekvämligheten hos en riktig säng. Jag älskar hur det smälter in i trädgården och ger en känsla av äventyr. Dessutom är det ett utmärkt alternativ för gäster eller som ett annex till sommarstugan.

Så om du längtar efter en oförglömlig övernattning i naturen, kan jag varmt rekommendera Amaroq Glamping Tält Small. Det är ett tält som kommer att ge dig många magiska stunder och ett leende på läpparna när du vaknar upp i gryningen, omgiven av naturens skönhet. Så packa din sovsäck och ge dig ut på äventyr – Amaroq Glamping Tält Small väntar på dig!
Se mer från Amaroq Glamping

Du kanske även gillar..