Resa mot Hälsa och Välmående

Matdagboken erbjuder två medlemsalternativ: Bas Plus och Kickstart. Jag valde Bas Plus för att få full tillgång till alla funktioner och smarta hjälpmedel.

Jag började med att fylla i min matdagbok. Det var enkelt och snabbt. Jag kunde även svara på enkäter när det passade mig. Receptsöket var en pärla – jag hittade allt från snabba vardagsrätter till festliga middagar. Att kunna näringsberäkna mina egna recept gav mig kontroll över mitt intag av protein, kolhydrater och fett.

Kickstart-alternativet var lockande, men jag valde att börja med Bas Plus. Efter en månad kände jag mig mer medveten om min kost och hade lärt mig att göra hälsosammare val. Jag vågade mig även på några av de veckomenyer som Matdagboken erbjöd.

Matdagboken är ett kraftfullt verktyg för alla som vill ta kontroll över sin hälsa genom kost. Jag rekommenderar det varmt till alla matälskare, oavsett om du vill gå ner i vikt, förbättra din matsmältning eller bara lära dig mer om näring. Bli medlem och ge din kropp det den förtjänar – en välmående framtid!
Se mer från Matdagboken

Du kanske även gillar..