Ryggsäck för Fjällvandring

Vätskeryggsäck 3 imponerade mig direkt med sin minimalistiska design. Den fältgrå färgen ger den ett taktiskt utseende, och den rullbara toppen ger enkel åtkomst till huvudfacket. Ryggsäcken har justerbara axelremmar och en bröstrem för att säkerställa en bekväm passform. Dessutom har den en inbyggd vätskeblåsa med slang för hydrering under vandringen.

Jag bar Vätskeryggsäck 3 på flera längre vandringar, och den överraskade mig positivt. Den lätta konstruktionen (endast 780 g) gjorde den bekväm att bära under långa sträckor. Meshnätet på ryggen ger god ventilation, vilket är avgörande när solen steker och svetten rinner.

Ryggsäcken har flera smarta detaljer. Den har flera fickor för att organisera utrustning, inklusive en separat ficka för vätskeblåsan. Dessutom finns det fästen för vandringsstavar och kompressionsremmar för att minska volymen när ryggsäcken inte är fullpackad.

Vätskeryggsäck 3 är en pålitlig följeslagare för vandring och outdoor-äventyr. Den är lätt, bekväm och har tillräckligt med utrymme för nödvändigheter. Om du letar efter en ryggsäck som kombinerar funktionalitet med stil, är denna ett utmärkt val.
Se mer från Nordic Preparation

 

Du kanske även gillar..