Eleganta svarta etanolkaminen

När jag packade upp kaminen möttes jag av en elegant design. Den svarta ramen i kombination med den rostfria stålbländningen gav ett sofistikerat intryck. Kaminen är kvadratisk och har glassidor på alla fyra sidor, vilket gör den till en öppen och inbjudande prydnad i rummet. Jag kunde inte vänta med att testa den!

Att montera kaminen var enkelt. Den är lätt och smidig att flytta runt, så jag valde att placera den mitt i vardagsrummet. Brännaren, som rymmer 1,5 liter bioetanol, var inkluderad. Jag fyllde på med bränsle och tände lågorna. Det var som att ha en riktig brasa, fast utan rök och aska!

Bioetanol är ett fantastiskt bränsleval. Det ger värme utan att avge sot eller os, och det är helt luktfritt. Dessutom behöver man ingen skorsten, så kaminen kan placeras var som helst i rummet. Jag kunde sitta nära den utan att oroa mig för missfärgade möbler eller obehagliga lukter.

Kaminen har en brinntid på upp till 6 timmar per påfyllning. Det är perfekt för långa kvällar med vänner eller när man bara vill koppla av med en bok. De två säkerhetsglasen gör att lågorna syns från alla håll, och det känns tryggt att ha dem där. Släckningsverktyget är också en smart detalj.

ScandiFlames svarta golvetanolkamin är en fantastisk investering för alla som vill ha en miljövänlig och stilren braskamin. Den passar perfekt in i alla utrymmen och ger en mysig atmosfär. Jag är mer än nöjd med mitt köp och ser fram emot många fler kvällar framför den här eleganta kaminen. Så om du också längtar efter en brasa utan rök och aska, kan jag varmt rekommendera denna etanolkamin.
Se mer från Etanolkamin-Shop

Du kanske även gillar..