Murano Vägglampa “Droppe”

Murano-vägglampan “Droppe” är tillverkad av tio handgjorda klara glasblad. Dessa glasblad är tillverkade av genomskinlig kristall med en slät utsida och ett lager av kristallpulver på insidan, vilket ger dem en unik textur. Lampan är monterad på en elegant kromad ram och är en perfekt kombination av traditionellt hantverk och modern design.

Jag bestämde mig för att köpa Murano-vägglampan “Droppe” till mitt sovrum. Jag hade länge letat efter en lampa som kunde skapa en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som den fungerade som ett konstverk i sig själv. När jag packade upp lampan och såg de handblåsta glasbladen för första gången blev jag överväldigad av deras skönhet.

Lampans glasblad är 32 cm höga och har en diameter på 8 cm. Den totala höjden på lampan är 44 cm, och den sticker ut 22 cm från väggen. Jag valde att montera den bredvid min säng, där den ger ett mjukt och behagligt ljus när jag läser eller slappnar av på kvällarna. Dessutom är Murano-vägglampan “Droppe” kompatibel med dimmer, vilket gör det enkelt att anpassa ljusstyrkan efter behov.

Murano-glasblåsarna, även kända som “maestros,” har en lång tradition av att tillverka vackra glasföremål i den italienska staden Murano. Deras expertis och hantverksskicklighet är oöverträffad, och det är ingen överraskning att deras verk har blivit eftertraktade skatter över hela världen.

Jag är stolt över att äga en Murano-vägglampa “Droppe.” Den är inte bara en ljuskälla utan också ett konstverk som berättar en historia om tradition, passion och skönhet. Varje gång jag tittar på den, påminns jag om den tidlösa skatten som den är.

Murano-vägglampan “Droppe” är en investering som kommer att pryda mitt hem i många år framöver. Dess eleganta design och handgjorda glas gör den till ett unikt tillskott i mitt inredningsprojekt. Om du också söker efter något speciellt för ditt hem, rekommenderar jag starkt att du utforskar Cherry Vintages kollektion av Murano-lampor. Du kommer inte att bli besviken!
Se mer från Cherry Vintage

Du kanske även gillar..