En Bärbar Hjälte för Utomhusäventyr

Thermacell Backpacker är en kompakt enhet som monteras på en standard gasbehållare för campingkök. Den är lätt att ta med sig, och jag älskar att den inte kräver några sladdar eller batterier. Perfekt för våra fjällvandringar och fisketurer! En av de stora fördelarna med Thermacell Backpacker är att den är helt luktfri. Inga starka kemikalier eller obehaglig doft. Dessutom är den ljudlös, så vi kan njuta av naturen utan att störas av surrande ljud.

Thermacell Backpacker använder en värmeaktiverad process. När du skruvar fast den på gasbehållaren och slår på den, börjar den utsöndra ett luktfritt myggmedel. Detta skapar en skyddszon på upp till 20 kvadratmeter. Vi har använt den både på bordet framför oss och på marken vid tältningen. Resultatet? Myggfritt!

En engångsbehållare och en myggmedelsmatta ger upp till 12 timmars skydd. Det är mer än tillräckligt för en hel dag ute i naturen. Vi har också köpt refill-paketet med 12 myggmattor, så vi är alltid redo för nästa äventyr.

Min man, mina barn och jag är alla imponerade av Thermacell Backpacker. Vi har haft lugna kvällar vid lägerelden utan att bli attackerade av mygg. Det är en investering som verkligen gör skillnad. Så nästa gång du planerar en campingresa eller fjällvandring, se till att ta med dig denna lilla hjälte!
Se mer från Gasoltuben.se

Du kanske även gillar..