Alga Brädspel för Familjen

För några veckor sedan bestämde jag mig för att överraska min familj med en ny brädspelsupplevelse. Jag hade hört talas om Algas “Bäst i Test” och var nyfiken på att se om det verkligen levde upp till sitt namn. Efter att ha beställt det från Buyersclub.se och fått det levererat inom bara några dagar, var det dags att sätta igång!

“Bäst i Test” är ett spel där spelarna turas om att vara programledarna Babben och David. Precis som i TV-programmet måste vi utföra olika roliga tester och tävla mot varandra. Målet är att vara den som lyfter Babbens byst över sitt huvud – en udda men minnesvärd utmaning!

Vi samlade hela familjen runt köksbordet och öppnade spelets manuskort. Det fanns allt från matprovningar till fysiska utmaningar. Vi skrattade högt när vi försökte balansera ägg på skedar och gissa ingredienser i blindtest. Barnen älskade det och var ivriga att fortsätta spela.

“Bäst i Test” är ett spel som passar alla åldrar. Det är enkelt att förstå, roligt att spela och skapar minnen som varar. Om du letar efter ett brädspel som får hela familjen att skratta och tävla mot varandra, kan jag varmt rekommendera Algas “Bäst i Test”. Det är ett prisvärt och engagerande spel som kommer att bli en favorit i vårt hem!
Se mer från Buyersclub

 

Du kanske även gillar..