Weber Stekbord

Först och främst imponerades jag av Weber Travelers kompakta design. Den är speciellt utformad för enkel transport och förvaring, vilket är perfekt för en resande själ som jag. Grillen tar knappt upp någon plats i bagageutrymmet på min bil, och den är snabb att ställa upp när vi når vår destination. Jag älskar att den är monterad på en vagn, vilket gör att jag snabbt kan komma igång med grillningen.

Weber Traveler har en imponerande stor grillyta som rymmer upp till 15 burgare eller 20 korvar. Det betyder att hela måltiden kan grillas samtidigt, vilket är perfekt när vi är flera personer på våra campingutflykter. Brännaren är effektiv och ger en jämn värmefördelning över grillgallren. Jag har griljerat saftiga kycklingbröst, brynt biffar och till och med gräddat pannkakor till frukost – allt med perfekt resultat.

En av mina favoritfunktioner är temperaturintervallen på Weber Traveler. Jag kan enkelt justera värmen från låg till hög, vilket gör att jag kan anpassa grillen efter olika rätter. Det är fantastiskt att kunna grilla allt från känsliga fiskfiléer till saftiga hamburgare utan problem.

Efter att ha använt Weber Traveler gasolgrill under flera campingresor är jag mer än nöjd. Den levererar fantastisk mat oavsett var vi befinner oss – precis som om vi vore hemma i trädgården. Om du är en äventyrare, campare eller bara älskar att grilla utomhus, kan jag varmt rekommendera Weber Traveler.
Se mer från Weber.com

 

Du kanske även gillar..