En Hållbar Energitjänst för Familjen

Mölndal Energi är inte bara ett energibolag – det är en partner som förstår vikten av att göra rätt val för vår planet. Med en passion för miljön erbjuder de fossilfri och förnybar energi till sina kunder. Jag känner mig stolt över att stödja ett företag som aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

En av de första sakerna som fångade min uppmärksamhet var den fantastiska kundservicen. Jag har aldrig behövt vänta länge i telefonköer – deras genomsnittliga väntetid är bara 95 sekunder. Att äntligen ha tillgång till en riktig kundservice som lyssnar och löser problem är en lättnad.

Mölndal Energi erbjuder konkurrenskraftiga priser. De är hela 8% billigare än marknadsmedelpriset. Dessutom ger de oss full koll på vår förbrukning med hjälp av appen Watter. Att kunna övervaka min familjs elanvändning och se hur vi kan spara energi är ovärderligt.

Jag blev positivt överraskad när jag fick veta att Mölndal Energi erbjuder realtidsdata via HAN-porten på den nya elmätaren. Detta gör det möjligt för oss att följa vår elförbrukning och anpassa vårt beteende för att spara ännu mer energi.

Mölndal Energi förklarar tydligt vad som påverkar elpriset. Vindkraft, vattenkraftsnivåer och andra faktorer spelar in. Jag uppskattar att de delar denna information i sina månatliga marknadskommentarer. Mölndal Energi är mer än bara en elleverantör – det är en partner som strävar efter att göra skillnad. Jag rekommenderar dem varmt till alla som vill ha hållbar energi till ett rimligt pris.
Se mer från Mölndal Energi

 

Du kanske även gillar..